Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Реклама
Головна / Погода в Європі / Погода в Іспанії / 200 тварин загинули від повеней в Іспанії

200 тварин загинули від повеней в Іспанії

8761_e7c0c0afcf47.jpg (63.78 Kb)
Безпрецедентні рівні дощу викликали найсильнішу повінь в Іспанії майже за 30 останніх років, який забрав життя щонайменше двох осіб, а також 200 тварин. Близько 200 тварин загинули в Малазі через повінь, незважаючи на роботу добровольців, які ризикують власним життям, щоб врятувати "братів наших менших" від утоплення.

П'ять іспанських районів закрили свої школи через проливні дощі, порушено рух транспорту, в тому числі поїздів. Дощі були найпотужнішими з вразили країну з 1989 року.
У неділю метеорологічна служба Іспанії видала «червоне» попередження про небезпеку через негоду, яка є оголошенням про фактор "екстремального" (найвищого) ризику. Проте, з тих пір попередження було знижено до «важливого» фактора ризику. Іспанські ЗМІ повідомили про те, що сума опадів за минулі вихідні еквівалентна місячній нормі.

Електрика пропало на значній частині територій Манілви і Сабінілласа, а дороги перетворилися на річки. Автомагістраль A7 також була закрита, як рівень води в річках перевищив рівні берегів. Марафон Малаги був також скасований в минулі вихідні через повінь.
Негода стала причиною 2 тисяч екстрених викликів в неділю і понеділок. Сотні рятувальників залучені до ліквідації наслідків буйства негоди.
    
10:00, 08.12.2016
1404 просмотров





ПРО САЙТ
Прогноз погоди в Україні. Погода в Україні на сьогодні і завтра надана Українським гідрометеорологічним центром.
Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на сайт.