Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Реклама
Головна / Погода в Україні / 8-9 лютого Україну замете снігом

8-9 лютого Україну замете снігом

Сьогодні-завтра в Україну прийде чергове погіршення погодніх умов. По всій території України очікуються сильні опади у вигляді снігу. Відтак, водіїв попереджають про погіршення видимості на дорогах та ускладнення дорожнього руху.

6624_1_1108.jpg
"За даними Укргідрометцентру, внаслідок впливу активного циклону в Україні очікуються складні погодні умови. Вдень 8 лютого в Одеській, Миколаївській, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській областях сильні опади у вигляді дощу та мокрого снігу, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу", - йдеться в повідомленні Державної служби з надзвичайних ситуацій.

9 лютого прогнозують сильний сніг, мокрий сніг, налипання мокрого снігу, хуртовини (приріст снігового покриву 10-20 см) та ожеледицю в Івано-Франківській, Чернівецькій, Хмельницькій, Вінницькій, Житомирській, Черкаській, місцями Київській та Чернігівській областях.

У Кіровоградській, Полтавській, Дніпропетровській, Харківській областях 9 лютого очікується сильний дощ та мокрий сніг, місцями ожеледь і налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця.

8 лютого та вночі 9 лютого по всій території України прогнозують посилення вітру до 15-20 м/с.

"Такі погодні умови можуть призвести до порушення та припинення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць, роботи електричних мереж, комунального господарства у більшості областей країни (крім південних)", - прогнозують у ДСНС.

Оновлено: 22:26, 15.02.2018
    
14:00, 08.02.2018
1195 просмотров





ПРО САЙТ
Прогноз погоди в Україні. Погода в Україні на сьогодні і завтра надана Українським гідрометеорологічним центром.
Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на сайт.